Lidmaatschap

Vriendenvoordeel:

  • U krijgt een persoonlijke vriendenpas, waarop 8 credits (waardebonnen) staan. Met deze pas heeft u het hele jaar gratis toegang tot het museum met uitzondering van speciale evenementen zoals het Pakhuis van Sinterklaas en beurzen.


  • Introducés zijn welkom: voor een volwassene levert u 2 credits in en voor een kind tot 12 jaar slechts één. Ideaal voor gezinnen met kinderen om het museum te bezoeken of een rondvaart door het Oosterdelgebied te maken. Maar ook voor opa's en oma's biedt zo'n pas grote voordelen. Zij kunnen bijvoorbeeld hun kleinkinderen laten ravotten op de uitdagende speelwerktuigen of laten kennismaken met de verschillende dieren op het buitenterrein.


  • Als Vriend krijgt u bij de huur van een fluisterbootje het tweede uur gratis. Dus twee uur varen door het unieke Rijk der Duizend Eilanden voor de prijs van één. Als u dan nog een picknickmand met allerlei lekkers uit het restaurant meeneemt kan uw dag niet meer stuk.


  • Als vriend ontvangt u 4 maal per jaar onze nieuwsbrief 'De Grote Klok', eigenlijk meer een klein magazine, waarin u tal van wetenswaardigheden over het reilen en zeilen van het museum aantreft.


Om lid te worden vult u het formulier hiernaast in. Voor extra informatie verwijzen we graag naar het tabblad ANBI.


Ledenadministratie Vereniging Vrienden van de Broeker Veiling

Museumweg 2

1721 BW Broek op Langedijk

info@vriendenvandebroekerveiling.nl


Onze privacy verklaring kunt u hier nalezen.